Kwaliteit en nazorg blijven wanneer de prijsnegotiatie allang vergeten is.
Daarom geven we U steeds de beste mogelijke service!

 Dakwerker Oudenaarde nodig?

Nood aan een dakwerker voor uw gevel, hellend dak of plat dak, dakgoten, zinkwerken, timmerwerken, ... Contacteer ons voor een afspraak of prijsaanvraag.

U ontvangt van ons een offerte op maat. Verder kan u op ons rekenen voor de uitvoering van uw dakproject van A tot Z. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie waardoor u altijd slechts één aanspreekpunt heeft voor uw project.

De constructie van het onderdak, de aanleg van het groendak, het aanbrengen van dakrandbeveiliging en beveiligingssystemen en de afwerking van de dakranden en overkappingen kunnen aaneensluitend uitgevoerd worden. Opdrachten kunnen hierdoor sneller opgeleverd worden.

Kwaliteit en nazorg blijven belangrijk wanneer de prijsafspraken allang vergeten zijn. Daarom biedt Kindak nv u steeds de beste service. Met meer dan 30 jaar ervaring, begrijpen wij als geen ander dat een goede relatie met personeel en klanten de basis zijn om tegemoet te komen aan uw behoefte.

Door onze specialisatie in zowel gevels, hellende & platte daken én materialen kan Kindak nv steeds bieden waar uw bouwproject nood aan heeft. We zorgen telkens voor advies met een duidelijke afweging in functie van duurzaamheid, afwerkingsgraad en uw budget.

Beschrijf alles zo gedetailleerd mogelijk. Als het toch niet mogelijk is om basis van uw gegevens een prijs te geven, zullen we u contacteren voor meer informatie of een afspraak.


 Premies: Vergeet niet te kijken of u recht heeft op de Vlaamse Verbeteringspremie!