Hoe gaan we te werk?

Dakwerken Kindak1

1. Afspraak ter plaatse & prijsaanvraag

Aangezien elk project anders is, komen we graag vrijblijvend ter plaatse om een idee te krijgen van de werkzaamheden. Gelieve ons te contacteren voor een afspraak via onze contactformulier. We contacteren u zo spoedig mogelijk. Beschrijf alles zo gedetailleerd mogelijk. Als het toch niet mogelijk is om basis van uw gegevens een prijs te geven, zullen we u contacteren voor meer informatie of een afspraak.

2. U ontvangt een offerte & heeft 1 aanspreekpunt

U ontvangt van ons een offerte op maat. Verder kan u op Dakwerken Kindak nv rekenen voor de uitvoering van uw dakproject van A tot Z. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie waardoor u altijd slechts één aanspreekpunt heeft voor uw project.

De constructie van het onderdak, de aanleg van het groendak, het aanbrengen van dakrandbeveiliging en beveiligingssystemen en de afwerking van de dakranden en overkappingen kunnen aaneensluitend uitgevoerd worden. Opdrachten kunnen hierdoor sneller opgeleverd worden.

Dakwerken Kindak2
Dakwerken Kindak3

3. Met onze kwaliteit & nazorg bieden we de beste service

Kwaliteit en nazorg blijven belangrijk wanneer de prijsafspraken allang vergeten zijn. Daarom biedt Kindak nv u steeds de beste service. Met meer dan 30 jaar ervaring in dakwerken en ondernemen, begrijpen wij als geen ander dat een goede relatie met personeel en klanten de basis zijn om tegemoet te komen aan uw behoefte.

Door onze specialisatie in alle mogelijke dakwerken en materialen kan Kindak nv steeds bieden waar uw bouwproject nood aan heeft. We zorgen telkens voor advies met een duidelijke afweging in functie van duurzaamheid, afwerkingsgraad en uw budget.